Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g21g15kcal0.9g2.6g0g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 35g11kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.9g7.3kcal0.4g0g0.6g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Herkkusieni säilyke 29g5kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g539kcal52.8g20.6g25.6g6.2g
Valittu annoskoko361g269kcal26.4g10.3g12.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna180g135kcal13.2g5.2g6.4g1.6g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437