Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 125g141kcal26.4g0g3.8g0g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 35g79kcal5.6g0.2g6.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g832kcal72.4g16.8g51g3.6g
Valittu annoskoko360g416kcal36.2g8.4g25.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna180g208kcal18.1g4.2g12.8g0.9g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085