Jauhelihapihvit

Sipulikeittoainekset, kermaviili, jauheliha ja kananmuna sekoitetaan keskenään.

Voi antaa hetken turvota.

Seoksesta muotoillaan öljytyin käsin jauhelihapihvejä tai -pullia.

Paistetaan uunissa 225 asteessa n. 12 minuuttia.

Pivi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)28g76kcal2.1g13.7g1.4g2.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 100g86kcal3.1g4.4g6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g1154kcal93.2g36.4g70.4g5.6g
Valittu annoskoko361g577kcal46.6g18.2g35.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna180g289kcal23.3g9.1g17.6g1.4g
Arvot/100g100g160kcal12.9g5g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51780