Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1400g1066kcal26.3g217g2.8g14g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g600g870kcal90g0g58.2g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu360g454kcal39.6g1.1g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g5911kcal383.6g555.4g227.6g35.4g
Valittu annoskoko3600g2956kcal191.8g277.7g113.8g17.7g
Annoskoko puolitettuna1800g1478kcal95.9g138.9g56.9g8.9g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479