Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)902g1623kcal171.3g0.9g99.2g0g
Purjosipuli 811g186kcal14.7g19.5g1.6g17g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1503g902kcal15g67.6g60.1g9g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Oliiviöljy 162g1435kcal0g0g162.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g8537kcal416.2g211g647.4g55.2g
Valittu annoskoko3600g4269kcal208.1g105.5g323.7g27.6g
Annoskoko puolitettuna1800g2134kcal104.1g52.8g161.9g13.8g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191