Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät1333g4987kcal173.3g920g80g80g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g2267g680kcal24.9g122.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g11333kcal396.4g2084.8g169g160g
Valittu annoskoko3600g5667kcal198.2g1042.4g84.5g80g
Annoskoko puolitettuna1800g2833kcal99.1g521.2g42.3g40g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818