Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Tomaatti, tuore1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400g1200kcal92g0g92g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g3609kcal220.8g191.2g207.2g61.6g
Valittu annoskoko3600g1805kcal110.4g95.6g103.6g30.8g
Annoskoko puolitettuna1800g902kcal55.2g47.8g51.8g15.4g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480