Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1597g2650kcal303.3g0g159.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g998g349kcal10g64.9g5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta120g431kcal15.6g83.8g2.5g4.2g
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g7094kcal671.6g336g335.8g18.6g
Valittu annoskoko3600g3547kcal335.8g168g167.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna1800g1774kcal167.9g84g84g4.7g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585