Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1602g2723kcal320.4g0g160.2g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Mutti paseerattu tomaatti360g115kcal6.1g16.6g0.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g207kcal12.6g36.2g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1001g351kcal46.3g19.5g3g25g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Oregano, kuivattu 8g25kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g7800kcal784g184.4g412.4g77g
Valittu annoskoko3600g3900kcal392g92.2g206.2g38.5g
Annoskoko puolitettuna1800g1950kcal196g46.1g103.1g19.3g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963