Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g3192g990kcal39.6g232.7g6.4g98.9g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g201g787kcal66.2g0g57g0g
Sitruunamehu, laimentamaton167g35kcal0.5g2.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g3623kcal212.6g470.8g126.8g198.2g
Valittu annoskoko3600g1812kcal106.3g235.4g63.4g99.1g
Annoskoko puolitettuna1800g906kcal53.2g117.7g31.7g49.6g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646