Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g1286g836kcal20.6g192.9g1.3g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g900g855kcal180g0g15.3g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g514g411kcal2.6g36g30.9g5.1g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g264g382kcal43.5g4g22.4g0.3g
Suola, annos 3g39g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g58g43kcal1.3g8.4g0.5g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g6.4g3.9kcal0.1g0.7g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g19g63kcal1.9g9.6g1.9g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 514g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g5189kcal500g503.2g144.6g14.6g
Valittu annoskoko3600g2594kcal250g251.6g72.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna1800g1297kcal125g125.8g36.2g3.7g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449