Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2406g577kcal28.9g81.8g4.8g50.5g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 602g196kcal0.8g39.9g0.5g9.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 361g72kcal2.5g10.8g0.4g6.5g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g60g12kcal0g3.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 60g531kcal0g0g60.1g0g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g2860kcal68.2g286g132.4g135.2g
Valittu annoskoko3600g1430kcal34.1g143g66.2g67.6g
Annoskoko puolitettuna1800g715kcal17.1g71.5g33.1g33.8g
Arvot/100g100g40kcal0.9g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847