Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)2250g1530kcal36g335.3g2.3g0g
Emmental, punaleima 17%450g1305kcal153g0g76.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g900g765kcal12.6g39.6g63g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g7200kcal403.2g749.8g283.6g5.4g
Valittu annoskoko3600g3600kcal201.6g374.9g141.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna1800g1800kcal100.8g187.5g70.9g1.4g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629