Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)125g38kcal1.2g7.5g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light25g45kcal2.1g0.9g3.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana722g335kcal10.4g36.2g15.8g4g
Valittu annoskoko361g168kcal5.2g18.1g7.9g2g
Annoskoko puolitettuna181g84kcal2.6g9.1g4g1g
Arvot/100g100g46kcal1.4g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323