Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 21g16kcal2.8g0.2g0.1g1.5g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.8g77kcal0g0g8.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 203g697kcal20.7g142.2g2.4g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana722g1580kcal47g284.8g22.4g17.2g
Valittu annoskoko361g790kcal23.5g142.4g11.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna181g395kcal11.8g71.2g5.6g4.3g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049