Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 146g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g51kcal3.5g0g4g0g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana723g266kcal17.2g22g10g8g
Valittu annoskoko361g133kcal8.6g11g5g4g
Annoskoko puolitettuna181g67kcal4.3g5.5g2.5g2g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834