Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2327g2912kcal488.7g0g104.7g0g
Sipuli 233g70kcal2.9g11.2g0.5g4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 931g3073kcal18.6g27.9g325.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g70g52kcal5.2g6.6g0.3g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Voi 47g338kcal0.6g0.2g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g12917kcal1033g95.4g938.6g10.4g
Valittu annoskoko3612g6459kcal516.5g47.7g469.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna1806g3229kcal258.3g23.9g234.7g2.6g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061