Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 122g91kcal16.1g1.3g0.5g8.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g210g1889kcal0g0g209.9g0g
Ruisjauho, 1 dl875g2799kcal96.2g559.7g20.1g121.6g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 481g1512kcal50.8g285.7g10.6g26.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 525g1455kcal10.5g15.7g146.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g525g1013kcal99.7g0.5g68.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro175g54kcal3.7g7.3g0.9g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g17624kcal554g1740.4g914.2g324.2g
Valittu annoskoko3612g8812kcal277g870.2g457.1g162.1g
Annoskoko puolitettuna1806g4406kcal138.5g435.1g228.6g81.1g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407