Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 685g2351kcal69.8g479.6g8.2g24g
Vesi, vesijohtovesi 527g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g316kcal0g0g35.1g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g1230g1845kcal249.6g0g110.7g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g351g141kcal6g28.8g0.4g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g474g270kcal4.7g66.4g4.7g6.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste264g949kcal76.4g4.5g73.8g0g
Oregano, kuivattu 7g22kcal0.8g1.5g0.7g3g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g11816kcal816.8g1166.2g467.4g67.8g
Valittu annoskoko3612g5908kcal408.4g583.1g233.7g33.9g
Annoskoko puolitettuna1806g2954kcal204.2g291.6g116.9g17g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444