Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1330g5054kcal94.4g669g215.5g23.9g
Raparperi 875g295kcal6g48.1g0.9g12.3g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g700g1330kcal18.2g36.4g126g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g38kcal0.4g8.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g17059kcal334.2g2148.4g764.6g72.4g
Valittu annoskoko3612g8530kcal167.1g1074.2g382.3g36.2g
Annoskoko puolitettuna1806g4265kcal83.6g537.1g191.2g18.1g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355