Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1071g350kcal6.6g59.6g2.1g27.3g
Kaali, valkokaali1071g226kcal12.9g36.4g2.1g22.5g
Sipuli (kuorittu)268g72kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g80g16kcal0g5.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl27g38kcal1.3g2.5g2.5g0g
Hunaja 38g124kcal0.2g30.3g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 509g282kcal4.2g63g0.4g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g536g632kcal16.1g21.4g53.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7232g3481kcal89.6g462.6g122.4g108.8g
Valittu annoskoko3616g1741kcal44.8g231.3g61.2g54.4g
Annoskoko puolitettuna1808g870kcal22.4g115.7g30.6g27.2g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316