Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g219g66kcal2.2g8.8g0.7g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi44g4.4kcal0.7g0.7g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija27g85kcal3g0g7.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)55g47kcal0.5g1.9g3.8g0g
Tonnikala öljyssä 16g31kcal4.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g467kcal21.8g23g27.4g0.2g
Valittu annoskoko362g233kcal10.9g11.5g13.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna181g117kcal5.5g5.8g6.9g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995