Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g112g31kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka14g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g154kcal3.4g19.6g6.2g7.4g
Valittu annoskoko362g77kcal1.7g9.8g3.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna181g39kcal0.9g4.9g1.6g1.9g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265