Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)31g103kcal2.1g25g0.1g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Herkkusieni 21g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Herne, pakaste (rainbow)42g35kcal2.5g6.2g0g1.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.3g6.8kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g6.2g4.1kcal0.5g0.6g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)65g80kcal14.2g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g573kcal42.4g79.2g10.8g8.6g
Valittu annoskoko362g287kcal21.2g39.6g5.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna181g143kcal10.6g19.8g2.7g2.2g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317