Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g188g338kcal46.2g5.4g14.4g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g125g150kcal3.5g6.4g12.5g0.5g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g9g11kcal0.1g2.2g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1131kcal100.8g31.8g66.6g2.2g
Valittu annoskoko363g566kcal50.4g15.9g33.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna181g283kcal25.2g8g16.7g0.6g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117