Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka54g6kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Lanttu 83g24kcal0.8g3.8g0.3g1.5g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 54g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g2.1g6.7kcal0g1.6g0g0g
Sinappi 2.1g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g2.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g42g13kcal0.4g1.7g0.1g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g283kcal6.6g33.6g10.6g10.4g
Valittu annoskoko363g141kcal3.3g16.8g5.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna181g71kcal1.7g8.4g2.7g2.6g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091