Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee250g305kcal52.5g0g10g0g
Osterikastike, Blue Dragon38g45kcal1.3g10.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 9g31kcal0g7.6g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%62g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g973kcal111.6g40.4g38.8g0.8g
Valittu annoskoko363g487kcal55.8g20.2g19.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna181g243kcal27.9g10.1g9.7g0.2g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312