Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 50g51kcal0.6g2.4g4.1g0.9g
Linssi, vihreä, go green106g359kcal30.8g60.5g1.1g32.4g
Kikherne (Gogreen), annos 100g106g111kcal8.5g14.8g2.1g10.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g31g36kcal1.9g1.6g2.5g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1350kcal85.6g166.8g41.8g90.6g
Valittu annoskoko363g675kcal42.8g83.4g20.9g45.3g
Annoskoko puolitettuna181g337kcal21.4g41.7g10.5g22.7g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506