Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 800g1058kcal21g25.6g96g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Tomaatti, tuore400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7240g10197kcal790.4g404.8g591.4g39.8g
Valittu annoskoko3620g5099kcal395.2g202.4g295.7g19.9g
Annoskoko puolitettuna1810g2549kcal197.6g101.2g147.9g10g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425