Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen901g1253kcal171.2g0g63.1g0g
Porkkana 451g147kcal2.8g25.1g0.9g11.5g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)879g351kcal14.9g72g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%451g766kcal31.1g6.3g67.6g9g
Tomaatti, tuore451g92kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7254g5381kcal452.2g267g268.8g62.8g
Valittu annoskoko3627g2691kcal226.1g133.5g134.4g31.4g
Annoskoko puolitettuna1814g1345kcal113.1g66.8g67.2g15.7g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475