RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 2000g2150kcal381.2g0g68g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Tilli, tuore 400g120kcal14.8g3.6g3.2g8.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 200g43kcal0.6g3.2g0g0.2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 800g1306kcal21.6g21.6g120g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g200g534kcal17g102.4g2g26.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7256g8353kcal872g268.4g386.8g75g
Valittu annoskoko3628g4176kcal436g134.2g193.4g37.5g
Annoskoko puolitettuna1814g2088kcal218g67.1g96.7g18.8g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489