Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 11g39kcal0.9g8.4g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa31g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 38g63kcal7.4g0.5g3.6g0g
Maissi jyvät 7.5g11kcal0.2g1.9g0.2g0.3g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour19g56kcal0.6g0.8g5.6g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana726g435kcal19.8g34.4g23.2g5.2g
Valittu annoskoko363g217kcal9.9g17.2g11.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna182g109kcal5g8.6g5.8g1.3g
Arvot/100g100g60kcal2.7g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915