Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 112g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3.7g9kcal0.2g1.6g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 19g8.5kcal0.6g0.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana727g152kcal13g17g1.6g6.6g
Valittu annoskoko363g76kcal6.5g8.5g0.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna182g38kcal3.3g4.3g0.4g1.7g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122