Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g2878g4145kcal633.2g0g172.7g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola321g513kcal25.7g12.8g41.7g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g321g1090kcal44.9g0g99.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7264g11557kcal1410.6g36.4g628g3.8g
Valittu annoskoko3632g5779kcal705.3g18.2g314g1.9g
Annoskoko puolitettuna1816g2889kcal352.7g9.1g157g1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955