Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g160g222kcal30.4g0g11.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka120g83kcal4.8g13.2g1g3.7g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g80g269kcal6.4g56.8g1.8g3.8g
Lihaliemikuutio Maggi4g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g1170kcal84g140.6g29.8g15g
Valittu annoskoko364g585kcal42g70.3g14.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna182g293kcal21g35.2g7.5g3.8g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988