Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Sipulikuutiot Apetit22g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g4.4g13kcal0.7g0.3g1g0g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 219g399kcal67.6g0g14.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g932kcal137.4g2.8g40.8g0g
Valittu annoskoko364g466kcal68.7g1.4g20.4g0g
Annoskoko puolitettuna182g233kcal34.4g0.7g10.2g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478