Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 22g84kcal8.4g10.1g0.5g2.2g
Kaali, valkokaali102g21kcal1.2g3.5g0.2g2.1g
Sipuli (käsittelemätön)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g240kcal20.2g32.8g1.6g10.8g
Valittu annoskoko364g120kcal10.1g16.4g0.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna182g60kcal5.1g8.2g0.4g2.7g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437