Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha47g72kcal9g0g3.9g0g
Lanttu 47g14kcal0.5g2.2g0.1g0.8g
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.3g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Tomaattimurska, 1 prk38g10kcal0.2g2g0.1g0.5g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Naudanliha12g18kcal2.3g0g1g0g
Lanttu 12g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 7g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaattimurska, 1 prk9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g559kcal31.4g45.6g25.2g13.2g
Valittu annoskoko364g280kcal15.7g22.8g12.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna182g140kcal7.9g11.4g6.3g3.3g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794