Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea63g6.2kcal0.7g0.5g0.1g0.7g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Miniluumutomaatti, annos 250g31g6.2kcal0.2g1g0.1g0g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g112g45kcal1.7g6.7g0.3g2.8g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sinappi, Dijon, 1 tl6g8.5kcal0.3g0.6g0.6g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)7.5g15kcal0.1g3.4g0.1g0g
Hunaja 3.2g11kcal0g2.6g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g298kcal21.8g37g4g10.4g
Valittu annoskoko365g149kcal10.9g18.5g2g5.2g
Annoskoko puolitettuna182g75kcal5.5g9.3g1g2.6g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364