Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 106g135kcal22.8g0g4.8g0g
Sipuli kuivattu 4g11kcal0.4g1.4g0.1g1.4g
Fenkoli, annos 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Korianteri, annos 10g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g41g11kcal0.4g1.9g0.2g1.2g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g101g41kcal2.1g6.9g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow14g51kcal0.9g1.3g4.7g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g503kcal53.4g23.8g20.6g6.8g
Valittu annoskoko364g251kcal26.7g11.9g10.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna182g126kcal13.4g6g5.2g1.7g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521