Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 501g1062kcal49.7g4.6g95.1g0.2g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g751g428kcal10.5g93.1g1.5g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 300g89kcal5.7g10.5g0.8g7.3g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix50g25kcal0.8g5g0.3g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g15g18kcal0.4g0.9g1.4g0.2g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g3306kcal136.6g236.2g199g21.2g
Valittu annoskoko3640g1653kcal68.3g118.1g99.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna1820g827kcal34.2g59.1g49.8g5.3g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845