Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1999g1265kcal60g95.9g70g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g260g832kcal28.6g166.3g5.7g28.6g
Vehnäjauho, sunnuntai520g1819kcal62.4g369g10.9g15.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Voi 200g1450kcal2.4g0.8g162.5g0g
Rypsiöljy 180g1591kcal0g0g179.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 470g590kcal51.7g1.2g42.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g15091kcal410.2g1266.4g942.8g88.4g
Valittu annoskoko3640g7546kcal205.1g633.2g471.4g44.2g
Annoskoko puolitettuna1820g3773kcal102.6g316.6g235.7g22.1g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197