Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1862g2588kcal353.8g0g130.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu768g968kcal84.5g2.3g69.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,3582g378kcal64g24.4g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)349g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 33g35kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g8127kcal1018.8g97.6g404g13.2g
Valittu annoskoko3640g4064kcal509.4g48.8g202g6.6g
Annoskoko puolitettuna1820g2032kcal254.7g24.4g101g3.3g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701