Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1633g332kcal9.8g62.1g4.9g22.9g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Limemehu (Tymbark), annos 100g467g224kcal0.5g56g0.5g0g
Hunaja 23g77kcal0.1g18.9g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl61g546kcal0g0g60.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g2984kcal45.2g362.2g144g67.8g
Valittu annoskoko3640g1492kcal22.6g181.1g72g33.9g
Annoskoko puolitettuna1820g746kcal11.3g90.6g36g17g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314