Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi419g1887kcal27.3g251.6g88.1g13g
Voi, 1 tl, 5 g140g1020kcal1.4g1.4g111.8g0g
Sokeri 67g272kcal0g67g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g90kcal0g22.1g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss979g335kcal9.8g40.1g7.8g36.2g
Flora Vanilla 12%671g1275kcal30.2g107.4g80.5g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g419g1048kcal24.3g13.4g98.5g0.8g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g503g805kcal36.7g8.1g35.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g84g336kcal0g83.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini56g195kcal47.9g0g0.1g0g
Marianne crush 150g280g1202kcal3.4g240.4g23.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g16930kcal362g1670.8g891g109.6g
Valittu annoskoko3640g8465kcal181g835.4g445.5g54.8g
Annoskoko puolitettuna1820g4233kcal90.5g417.7g222.8g27.4g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901