Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g20g74kcal2.6g12.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g9015kcal650.8g245.8g571.6g75.2g
Valittu annoskoko3648g4507kcal325.4g122.9g285.8g37.6g
Annoskoko puolitettuna1824g2254kcal162.7g61.5g142.9g18.8g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773