Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 2388g261kcal13.4g33.4g2.4g16.7g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1194g1580kcal31.4g38.2g143.3g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g3879kcal89.8g191.4g291.4g33.4g
Valittu annoskoko3648g1939kcal44.9g95.7g145.7g16.7g
Annoskoko puolitettuna1824g970kcal22.5g47.9g72.9g8.4g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021