Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali115g24kcal1.4g3.9g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.7g4.8kcal0.2g0.3g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g110g296kcal18.6g0g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g1012kcal50.8g12.6g83g5.6g
Valittu annoskoko365g506kcal25.4g6.3g41.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna183g253kcal12.7g3.2g20.8g1.4g
Arvot/100g100g139kcal7g1.7g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459