Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g180g43kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g4.5g37kcal0g0g4.5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana731g220kcal5.6g24.8g10.2g12.8g
Valittu annoskoko366g110kcal2.8g12.4g5.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna183g55kcal1.4g6.2g2.6g3.2g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886