Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow28g2.8kcal0.4g0.4g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)56g14kcal0.6g3.1g0g0.8g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 127g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Jauheliha, sika-nauta 105g233kcal18.4g0g17.9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g34g121kcal7.8g0g10.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 14g43kcal0.5g0.6g4.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana731g904kcal57.8g19.6g65.4g6.6g
Valittu annoskoko366g452kcal28.9g9.8g32.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna183g226kcal14.5g4.9g16.4g1.7g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560